Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ZI DE NAȘTERE La mulţi ani, Florin Mulcuţan!

Publicat:
ZI DE NAȘTERE La mulţi ani, Florin Mulcuţan!

este un om de sport cunoscut in si nu numai. De-a lungul anilor a indeplinit numeroase functii importante, printre altele, la de Box, si Sportului. The post ZI DE NAȘTERE La multi ani, Florin Mulcutan! first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ZI DE NAȘTERE Vasile Bud, om de afaceri și președinte al Asociației “Uniți pentru Satu Mare”, implinește azi 61 de ani

14:15, 10.05.2024 - Vasile Bud, patronul firmei Zirmer Bud, s-a nascut in 10 mai 1963. The post ZI DE NAȘTERE Vasile Bud, om de afaceri și președinte al Asociației “Uniți pentru Satu Mare”, implinește azi 61 de ani first appeared on Informatia Zilei .

COLEGIUL NAȚIONAL “MIHAI EMINESCU” SATU MARE Elevii Colegiului „Mihai Eminescu” din Satu Mare, laureați la Olimpiada Naționala de Limba Engleza

14:25, 03.05.2024 - Elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare au obținut rezultate de excepție la Olimpiada Naționala de Limba Engleza desfașurata la Deva, demonstrand excelența și dedicare sub indrumarea profesorilor lor. The post COLEGIUL NAȚIONAL “MIHAI EMINESCU” SATU MARE Elevii Colegiului „Mihai…

ISU SATU MARE Incendiu la o hala din Sechereșa

15:55, 25.03.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hala pentru creșterea pasarilor din localitatea Sechereșa. The post ISU SATU MARE Incendiu la o hala din Sechereșa first appeared on Informatia Zilei .

Credeți ca PSD și PNL vor forma o alianța in Satu Mare pentru alegerile locale?

19:10, 18.03.2024 - Ce parere aveți despre posibilitatea ca Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) sa formeze o alianța in Satu Mare pentru a consolida forțele inaintea alegerilor locale? The post Credeți ca PSD și PNL vor forma o alianța in Satu Mare pentru alegerile locale? first appeared on…

PROGRAMUL NAȚIONAL DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARA Inregistrare gratuita a imobilelor in județul Satu Mare

12:51, 12.03.2024 - Procesul de cadastru general este gratuit pentru cetațeni și face parte din Programul Național de Cadastru și Carte Funciara (PNCCF). The post PROGRAMUL NAȚIONAL DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARA Inregistrare gratuita a imobilelor in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

ZI DE NAȘTERE Prof. univ. dr. Alexandru Zotta implinește 82 de ani

11:05, 26.02.2024 - Profesorul universitar doctor in filologie Alexandru Zotta s-a nascut in 26 februarie 1942, intr-o comuna vasluiana și s-a stabilit la Satu Mare in 1968. The post ZI DE NAȘTERE Prof. univ. dr. Alexandru Zotta implinește 82 de ani first appeared on Informatia Zilei .

Accident rutier produs de un satmarean care a avut o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur in aerul expirat

15:16, 21.02.2024 - Ieri, 20 februarie, la ora 18.18, polițiștii din Saliștea de Sus au identificat pe D.J. 186, in apropiere de limita cu localitatea Sacel, un autovehicul ce se afla rasturnat, in afara parții carosabile, ca urmare a unui accident de circulație. Conducatorul auto a fost identificat ca fiind un barbat…

ZI DE NAȘTERE Daniela Culic, directoarea CCIA, la ceas aniversar

12:00, 19.02.2024 - Directoarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura (CCIA) Satu Mare, Daniela Culic, s-a nascut in 19 februarie in Satu Mare.... The post ZI DE NAȘTERE Daniela Culic, directoarea CCIA, la ceas aniversar first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?