Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lawrence, sezon încheiat. Rednic nu-i va folosi la ultimele jocuri nici pe Vlad Morar și Marcelo Freitas

Publicat:
Lawrence, sezon încheiat. Rednic nu-i va folosi la ultimele jocuri nici pe Vlad Morar și Marcelo Freitas

a jucat 70 de minute in victoria pe care UTA a obținut-o la Iași, timp suficient pentru a-l convinge pe sa... The post Lawrence, sezon incheiat. Rednic nu-i va folosi la ultimele jocuri nici pe și appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Rednic: „Cu Dinamo voi folosi cea mai buna formula pe care o am la dispoziție”

17:20, 11.05.2024 - Mircea Rednic ii asigura pe fanii aradeni ca va folosi cea mai buna formula pe care o are la dispoziție la meciul de maine de... The post Mircea Rednic: „Cu Dinamo voi folosi cea mai buna formula pe care o am la dispoziție” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic, arbitru in lupta pentru evitarea retrogradarii. Bezele transmise lui Mititelu, mesaj catre dinamoviști: „O sa fiu injurat!”

22:45, 03.05.2024 - UTA lupta pentru locul 7 și vrea sa bata FCU Craiova (luni), apoi Dinamo (duminica viitoare), a anunțat Mircea Rednic. Exuberant, antrenorul aradenilor a spus cum va aborda echipa lui meciurile acestea, vitale pentru adversari. „Textiliștii” s-au desparțit de Vlad Morar, in timp ce Marcelo Freitas va…

„’tuva-n zbang!” Rednic anunța plecarile lui Morar și Freitas de la UTA

20:21, 03.05.2024 - Mircea Rednic a anunțat astazi ca Vlad Morar și Marcelo Freitas nu vor mai continua la UTA din sezonul viitor. Morar chiar și-a reziliat contractul... The post „’tuva-n zbang!” Rednic anunța plecarile lui Morar și Freitas de la UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic vrea stadion plin cu oltenii lui Mititelu

08:45, 29.04.2024 - IAȘI. UTA a trecut de „Poli” Iași, dupa o prima repriza slaba, insa o a doua așa cum ne-am dori intotdeauna. Antrenorul UTA-ei a recunoscut jocul modest din primele 45 de minute, iar victoria o pune și pe seama schimbarilor pe care le-a nimerit.

Mircea Rednic, in al noualea cer dupa victoria cu Botoșani: „Nu-mi imaginam”

20:30, 05.04.2024 - UTA Arad - FC Botoșani 1-0. Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul gazdelor, a oferit prima reacție dupa succesul din etapa cu numarul #3 din play-out-ul Superligii. Tehnicianul aradenilor le-a mulțumit celor 5000 de copii care au fost prezenți la aceasta partida și a precizat faptul ca victoria echipei…

Rednic: „La pauza au fost vreo doua incidente urate, care nu trebuie sa se intample in vestiar”

21:46, 18.03.2024 - Mircea Rednic a parut furios dupa victoria senzaționala pe care UTA a reușit-o cu FC Voluntari. A fost un meci care l-a consumat foarte mult... The post Rednic: „La pauza au fost vreo doua incidente urate, care nu trebuie sa se intample in vestiar” appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Rednic: „Nu e primul meci in care unii dintre jucatorii mei au teama”

18:20, 09.03.2024 - Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA, pune infrangerea cu Dinamo pe seama unor jucatori care au avut teama de meci. Totodata, el crede ca echipa pe... The post Rednic: „Nu e primul meci in care unii dintre jucatorii mei au teama” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mircea Rednic a ajuns la Urgențe! „A venit pentru ca acuza o stare de amețeala”

15:10, 19.02.2024 - Dupa victoria de sambata de la Voluntari, antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, nu a inceput foarte bine saptamana. Dupa istoricul sau medical in care apare... The post Mircea Rednic a ajuns la Urgențe! „A venit pentru ca acuza o stare de amețeala” appeared first on Special Arad · ultimele știri din…


Ce parere ai despre aceasta stire?