Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Democraţia este ameninţată”. Reacția lui Scholz după ce un europarlamentar german a fost bătut în timp ce lipea afișe

Publicat:
„Democraţia este ameninţată”. Reacția lui Scholz după ce un europarlamentar german a fost bătut în timp ce lipea afișe

Cancelarul german a avertizat, sambata, ca „democratia este amenintata” de gesturi cum a fost atacul asupra eurodeputatului , agresat vineri seara la Dresda de patru necunoscuti, relateaza AFP, citata de Agerpres. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Olaf Scholz avertizeaza ca "democratia este amenintata", dupa atacul asupra eurodeputatului Matthias Ecke

07:10, 06.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat sambata ca "democratia este amenintata" de gesturi cum a fost atacul asupra eurodeputatului Matthias Ecke, agresat vineri seara la Dresda de necunoscuti, relateaza AFP.

Deputat german, batut de patru tineri in timp ce lipea afișe de campanie

19:20, 05.05.2024 - Matthias Ecke, deputat german și candidat la alegerile pentru Parlamentul European din iunie, a fost grav ranit vineri in timp ce punea afișe de campanie. Politicianul a fost atacat de patru tineri in orașul Dresda in timp ce lipea afișe de campanie. Ecke este principalul candidat al Partidului Social-Democrat…

Cancelarul Scholz avertizeaza ca democratia este amenintata, dupa atacul asupra eurodeputatului Matthias Ecke

21:15, 04.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat sambata ca "democratia este amenintata" de gesturi cum a fost atacul asupra eurodeputatului Matthias Ecke, agresat vineri seara la Dresda de necunoscuti, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Un europarlamentar a fost batut cu bestialitate in timp ce lipea afișe in Germania

20:16, 04.05.2024 - Un europarlamentar al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere in Germania, a fost grav ranit de necunoscuti in timp ce lipea afise electorale, au anuntat sambata politia si ministrul de interne, care a avertizat impotriva cresterii "violentei antidemocratice", relateaza dpa, AFP si Reuters,…

„Extremiștii sunt complet dezinhibați și ne considera vanat”. Un europarlamentar german, batut cu salbaticie in timp ce lipea afișe

19:31, 04.05.2024 - Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), formațiune la putere in Germania, a fost grav ranit de necunoscuti in timp ce lipea afise electorale, au anuntat, sambata, politia si ministra de interne, care a avertizat impotriva accentuarii „violentei antidemocratice”.

Scholz și Macron se intalnesc inaintea vizitei lui Xi Jinping

21:20, 02.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz se va intalni cu președintele francez Emmanuel Macron, joi seara, la Paris. Ei vor lua cina impreuna pentru a discuta despre politica Uniunii Europene in raport cu China. Discuția va avea loc cu cateva zile inainte de vizita in Europa a președintelui chinez. Cancelarul…

Cancelarul german Olaf Scholz vine azi in Romania pentru discuții cu premierul Marcel Ciolacu

07:25, 06.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz are programata pentru sambata o vizita in Romania. El va fi primit de premierul Marcel Ciolacu si va participa la conferinta ocazionata de Intalnirea Liderilor Partidului Socialistilor Europeni.

Cancelarul german Olaf Scholz vine azi in Romania: tema discuțiilor pe care le va avea cu premierul Marcel Ciolacu

06:40, 06.04.2024 - Cancelarul federal Olaf Scholz are programata pentru sambata o vizita in Romania, urmand sa fie primit de premierul Marcel Ciolacu si sa participe la conferinta ocazionata de Intalnirea Liderilor Partidului Socialistilor Europeni, informeaza news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?