Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Publicat:
De Niro îl atacă din nou pe Trump: „E un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă va ajunge iar preşedinte”

Adversar notoriu al lui , actorul l-a atacat din nou pe fostul presedinte american. Intr-un interviu pentru MSNBC, actorul a spus ca Trump este „bolnav” si „un monstru”, relateaza News.ro.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unde se ascunde Donald Trump atunci cand nu are infațișari la tribunal?

15:51, 12.05.2024 - Fostul președinte Donald Trump a afirmat in repetate randuri ca procesul sau penal din Manhattan l-a impiedicat sa faca campanie in state-cheie precum Pennsylvania și Florida. Totuși, unde sta fostul președinte și posibil candidat la un nou mandat atunci cand nu merge la tribunal? „Ar trebui sa fiu…

Robert de Niro, cuvinte grele la adresa lui Donald Trump. De ce il ataca din nou pe fostul președinte american: „Este un monstru”

15:05, 07.05.2024 - Cunoscutul actor Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american! Artistul este, de mulți ani, unul dintre cei mai vehemenți critici ai lui Donald Trump, iar de data aceasta, in cadrul unui nou interviu, a incercat sa traga un semnal de alarma asupra severitații consecințelor revenirii…

Actorul Robert de Niro il ataca din nou pe Donald Trump: „Este un monstru. Nu cred ca americanii inteleg cat de periculos va fi daca vreodata, Doamne fereste, va deveni din nou presedinte”

16:06, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump de mai multi ani, Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american intr-un interviu. In cadrul emisiunii „The 11th Hour” de pe MSNBC, actorul l-a descris pe candidatul republican ca fiind „bolnav” si un „monstru”, scrie news.ro .

VIDEO Robert De Niro l-a atacat dur pe Donald Trump intr-un interviu: Este banalitatea raului, lucrul la care trebuie sa fim atenti

14:00, 04.05.2024 - Adversar notoriu al lui Donald Trump de mai multi ani, Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul presedinte american intr-un interviu. In cadrul emisiunii "The 11th Hour" de pe MSNBC, actorul l-a descris pe candidatul republican ca fiind "bolnav" si un "monstru", conform news.ro.

Joe Biden și Donald Trump, cei mai detestați candidați din istoria SUA. Sondajele arata ca americanii vor vota „raul cel mai mic”

12:20, 04.04.2024 - Aproape niciodata in istoria recenta a Statelor Unite, doi candidati la presedintie, actualul presedinte democrat Joe Biden si fostul presedinte republican Donald Trump, nu au starnit atat de multa respingere in randul alegatorilor, conform mai multor sondaje, printre care și unul publicat miercuri…

SUA nu vor mai ajuta Ucraina, in caz ca Trump va fi reales președinte: „Daca America nu da bani, razboiul se va termina”

20:00, 11.03.2024 - In timpul unei intalniri cu premierul ungar Viktor Orban, Donald Trump i-a spus acestuia ca nu va aloca bani Ucrainei, daca va fi ales din nou președinte al Statelor Unite. Șeful guvernului maghiar a vorbit despre intalnirea cu Trump in cadrul unui interviu acordat duminica postului de televiziune M1…

„Aduceti-ne pacea, domnule presedinte”. Viktor Orban s-a intalnit cu Donald Trump și i-a cerut sa revina la Casa Alba

13:41, 09.03.2024 - Premierul Ungariei Viktor Orban s-a intalnit vineri seara, in Florida, cu Donald Trump, caruia i-a spus ca il sprijina in incercarea sa de a reveni la Casa Alba si ca numai el poate aduce pacea in Ucraina.

Psiholog american celebru: 'Trump este un bolnav mintal periculos, cu trasaturi paranoide!'

06:50, 27.02.2024 - Despre starea de sanatate a lui Joe Biden se discuta mult in Statele Unite! Actualul președinte al SUA a facut in timp mai multe gafe, care au starnit atenția specialiștilor din domeniu. Insa el nu a fost singurul analizat, ci și fostul președinte Donald Trump, care are acum șanse sa devina din nou…


Ce parere ai despre aceasta stire?