Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident rutier pe DN 79, în apropiere de Zimand Cuz. O femeie a rămas încarcerată în mașină

Publicat:
Accident rutier pe DN 79, în apropiere de Zimand Cuz. O femeie a rămas încarcerată în mașină

Un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme a avut loc sambata dimineața pe DN 79 (Arad-Oradea), in apropiere de localitatea ,... The post Accident rutier pe DN 79, in apropiere de . O femeie a ramas incarcerata in mașina appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Accident mortal in București: Femeie lovita de o mașina chiar pe bulevard; circulația STB, deviata

13:55, 13.05.2024 - O femeie a fost lovita mortal, luni, de o mașina pe strada Barbu Vacarescu din București, anunța Brigada Rutiera a Capitalei. Polițiștii au fost sesizați luni, prin apel la 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Barbu Vacarescu.

FOTO: ACCIDENT pe DN 74, la Meteș. Impact intre o mașina și o autoutilitara. O persoana, posibil incarcerata

17:21, 09.05.2024 - FOTO: ACCIDENT pe DN 74, la Meteș. Impact intre o mașina și o autoutilitara. O persoana, posibil incarcerata Un accident rutier s-a produs joi dupa-amiaza, in jurul orei 17:10, pe drumul național DN 74, intre localitațile Tauți și Meteș. Potrivit ISU Alba, Detasamentul de pompieri Alba Iulia intervine…

Accident rutier pe DN 79, in apropiere de Zimand Cuz. Intervin pompierii

10:55, 04.05.2024 - Un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme a avut loc in urma cu puțin timp pe DN 79 (Arad-Oradea), in apropiere de... The post Accident rutier pe DN 79, in apropiere de Zimand Cuz. Intervin pompierii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident intre un motociclist și o mașina la Șimand. Un barbat a ajuns la spital

19:15, 25.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident rutier intre un motociclist și o mașina. Evenimentul rutier a avut loc in localitatea Șimand... The post Accident intre un motociclist și o mașina la Șimand. Un barbat a ajuns la spital appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident grav in Lugoj: o mașina a intrat pe trotuar, peste pietoni. O femeie a murit pe loc

08:20, 17.04.2024 - Un pieton a decedat dupa ce doua masini s-au ciocnit marti seara, la Lugoj, iar unul dintre autovehicule a fost proiectat pe trotuar in urma impactului. Victima este o femeie de 53 de ani, in acest caz fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpa.  ”La data de 16.04.2024, in jurul orei 20:20, politistii…

O persoana posibil incarcerata in urma unui accident la Radna

15:11, 11.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident rutier in care au fost implicate un camion și un autoturism. Evenimentul rutier a avut... The post O persoana posibil incarcerata in urma unui accident la Radna appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

FOTO |Accident extrem de grav pe DN 24 D: O femeie a ramas incarcerata, iar patru persoane au ajuns la spital

08:20, 20.03.2024 - Un accident rutier a avut loc, in noaptea de marți spre miercuri, la o intersecție intre localitațile Scanteiești si Cuca din județul Galați. O femeie a ramas incarcerata, iar patru barbați au suferit traumatisme cranio-faciale. „Pompierii galațeni au fost solicitați sa intervina puțin dupa miezul…

A ars de viu in mașina care a luat foc dupa un accident rutier

11:15, 10.03.2024 - O masina a fost implicata intr-un accident rutier pe centura orasului Caracal si apoi a luat foc, iar soferul a fost gasit de pompierii din... The post A ars de viu in mașina care a luat foc dupa un accident rutier appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?